Kategoriler

Çiler'den 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı. Çiler'in Mesajı Şöyle: 

"4 Ocak 1961 yılında basın çalışanlarımızın bazı haklarını almalarını sağlayan “212 sayılı kanun” düzenlemesinin Resmi Gazetede yayınlanışı ile kutlanan bu özel gün; objektif, ilkeli ve doğru haberi  en kısa zamanda ulaştırmak adına zor şartlarda görev alan gazetecilerimizi hatırlamamız adına önemli bir gündür. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir.

Gebze Ticaret Odası olarak, bölgemizin sorunlarını dile getirip çözüme ulaşması yolunda çalışmaların gerçekleştirilmesi bizler için çok önemlidir. Bu anlamda, zaman kavramı gözetmeksizin ter döken, son derece özverili bir şekilde çalışarak bizlerden desteklerini esirgemeyen yerel basınımız başta olmak üzere tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin gelişen ekonomisine ve güçlenen demokrasisine önemli katkılar sağlayan gazetecilerimizin desteğiyle, toplumun gelişimi ve  kalkınma sürecinin daha hızlı olacağına gönülden inanıyor, yerel basınımızın da yaptıkları iş ve üstlendikleri görevi gayretle yerine getirmelerini gururla izliyorum.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; bu özel günde, tüm basınımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyor, bizlerin daima yanında olan fedakar gazetecilerimize sevgilerimi sunuyorum."   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
59 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
40 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
40 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti