Kategoriler

Geleceğin kuşakları, geleceğin ormanını oluşturdular!

Gebze Sultan Ayhan İlkokulu 3 H Sınıfının minik öğrencileri güzel havayı da fırsat bilerek Gebze Yağcılar köyündeki TEMA Ormanına minik elleriyle fidanları toprakla buluşturarak geleceğin kuşakları olarak geleceğin ormanı için ilk hamlelerini yapmış oldular.

Geleceğimizin kuşakları olan miniklerimiz şimdiden çevre bilincini, bizzat çevreye yaptıkları katkılarıyla daha da kavrıyor. Bu gerçekle hareketle Gebze Sultan Ayhan İlkokulu 3 H Sınıfının minik öğrencileri güzel havayı da fırsat bilerek TEMA Vakfinin 11 Kasım 11 milyon fidan projesine destek için, Gebze Yağcılar köyündeki TEMA Ormanına minik elleriyle fidanları toprakla buluşturarak geleceğin kuşakları olarak geleceğin ormanı için ilk hamlelerini yapmış oldular.

GELECEĞİN ORMANINA , GELECEĞİN KUŞAĞI EL ATTI

Öğretmenleri Aynur Kabak Binici ile Sınıf Annesi Gülten Tunca Bayrak ile TEMA Vakfı Gebze Temsilciliği yetkilileri nezaretinde Aralık ayının güneşli ve güzel havasında ootobüsle Gebze Yağcılar köyüne gelen Gebze Sultan Ayhan İlkokulu 3 H Sınıfının minik öğrencilerinin keyfine ve mutluluklarına diyecek yoktu. Mis gibi havayı ciğerlerine soluyarak TEMA Ormanlık Dikim alanına gelen minik öğrenciler kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturarak büyük mutluluk yaşadılar. Geleceğin ormanını oluşturacak ağaçların fidanlarını kendi minik elleriyle toprakla buşulturan öğrenciler bu mutluluklarını öğretmenleri ile refakatindeki Sınıf annesi ve kendilerine güvenlik sağlayan jandarma amcaları ile de paylaştılar.

Fidan dikme sonrası öğrencilerin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. YILMAZ IŞIK

Gebze Sultan Ayhan İlkokulu 3 H Sınıfının minik öğrencileri fidan dikti, jandarma amcaları ile de bu mutluluklarını paylaştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti