Kategoriler

Büyükşehir, Kamile Teyze’nin derdine çare oldu

Hastalığı nedeniyle ev işlerinde zorlanan Kamile Gök’ün yüzü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmeti ile güldü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen Evde Bakım Hizmeti, vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor. Bu kapsamda günlük işlerini yapamayan Kamile Teyze’nin yardımına Büyükşehir Belediyesi yetişti.

KAMİLE TEYZE’NİN YÜZÜ GÜLDÜ

İzmit 28 Haziran Mahallesi’nde ikamet eden 78 yaşındaki Kamile Gök, yaşadığı hastalıklardan dolayı ev işlerini yapmakta zorlanıyordu. Kızı Hayriye Gök ile birlikte kalan ancak kızının da geçirdiği bir rahatsızlık dolayısıyla pek fazla yardım alamayan Kamile Teyzen’in derdine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çare oldu. Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım Hizmeti Kamile Teyze’nin yüzünü güldürdü. 

EVDE BAKIM HİZMETİ

Periyodik olarak vatandaşlara ev temizliği ve öz bakım hizmeti sunan Evde Bakım Hizmeti, 28 Haziran Mahallesi’nde kızıyla yaşayan 78 yaşındaki Kamile Teyzenin de yardımına koştu. Haftalık olarak ev temizliği ve öz bakım hizmetinden yararlanan Kamile Teyze yaşadığı sıkıntıları atlatmış durumda.

“BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI”

Ayrıca her hafta düzenli olarak 3 öğün sıcak yemek hizmeti alan Kamile Teyze; “Her duam da sizler varsınız Allah devletimizden ve belediyemizden razı olsun. Yaşadığım hastalıklar nedeniyle ev işlerinde ben de kızım da yetersizdik. Büyükşehir Belediyesi’ne başvurumuz sonrasında belediyemiz bizlere sahip çıktı” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Bu turnuvada en güzel paslar kardeşliğe atıldı
GEBZE
3 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Ramazan’ın manevi iklimi meydana taşındı
GEBZE
14 Kez Görüntülendi.
Gebze’de bir sofra, bin bereket
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık, ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı
DİLOVASI
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda İlk İftar
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi’nden Mimarlar Odası’na ziyaret: Gebze’nin geleceğini ortak akılla inşa etmeliyiz
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Kocaeli bir başka güzel
KOCAELİ HABERLERİ
6 Kez Görüntülendi.
168 şoför cezadan kurtulamadı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da trafik ve çevre için temizlik önlemi
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
Dünyada 600 milyondan fazla, Türkiye’de ise yaklaşık 10 milyon kedi insanlarla birlikte yaşıyor.