Kategoriler

Taşköprü'nün sorunları Köktürk'e anlatıldı

Kocaeli Ili Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprülüler Derneği önceki akşam Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra İzmit Derince Körfez Koordinatörü olan Abdullah Köktürk'ü konuk etti ve bölge sorunlarını aktardı.

Kocaeli Ili Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprülüler Derneği önceki akşam Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra İzmit Derince Körfez Koordinatörü olan Abdullah Köktürk'ü konuk etti.

Gebze Güzeller mahallesinde bulunan dernek lokalinde akşamın ilerleyen saatlerinde başlayan ve devam eden toplantıda Kocaeli Ili Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan dernek yöneticileri. Dernek Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Oldukça güzel bir ortamda ve verimli geçen toplantıda Dernek Başkanı Ali Osman Kılcan, bugün bir kısmı Gebze ve çoğu kısmı Derince ve Körfez ilçeleri sınırları içrisinde kalan Taşköprü bölgesinde vatandaiların karşılaştıkları çeşitli sotunları dile getirdi. 

Dernek yönetiminden Taşköprü bölgesinin çeşitli sorun ve taleplerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra İzmit Derince Körfez Koordinatörü olan Abdullah Köktürk de dernek yönetimine yaptıkmları başarılı dernek çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve not olarak aldıpı talepleri takip etme sözü verdi. Toplantı güzel bir ortamda devam ederek son buldu. YILMAZ IŞIK

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
41 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti