Kategoriler

Servisçilerin GOSB Kavşağı Çilesi!

Bölgemizde fabrikalara ve okullara işçi ve öğrenci taşımacığı yapan pek çok servis firması özellikle GOSB kavşağından dolayı muzdarip bulunuyor. Servisçiler, " Balküpü Kavşağı'na viyadük altından geçiş için çözüm bulundu. GOSB kavşağı'na da çözüm bulunmalı. Buralarda çok vakit kaybediyoruz" dediler. Servisçiler " Gebze'de trafik konusunda bir acilen Çalıştay yapılmalı ve bu çalıştaya biz de davet edilerek görüşlerimiz alınmalı" isteğini de dile getirdiler.

Gebze Bölgesi'nin en çok muzdarip olduğu ve müzmin hale gelen sıkıntılı konularından birisi deç yoğun ve sıkışık trafgik konusu. Özellikle sabah ve akşamları fabrikalara çalışan ve okullara öğrenci taşımacığı yapan servis firmaları çok büyük tıkanıklık yaşanan ve çözüm bulunamayan kavşakların durumundan ötürü büyük sıkıntı yaşıyorlar.

GOSB KAVŞAĞI BİR NUMARA...

Bölgemizde fabrikalara ve okullara  işçi ve öğrenci taşımacığı yapan pek çok servis firması özellikle GOSB kavşağından dolayı muzdarip bulunuyor. Servisçiler, " Balküpü Kavşağı'na geçtiğimiz aylarda Arapçeşme viyadüğünün  altından geçiş için Kocaeli Büyükşehir'in yaptığı bağlantı yollarından ötürü bir çözüm bulundu. GOSB kavşağı'na da çözüm bulunmalı. Buralarda çok vakit kaybediyoruz." dediler. 

ACİLEN BİR TRAFİK ÇALIŞTAYI YAPILLMALI!

Gerek zaman gerekse yakıt bakımından çok büyük kayıplara uğradıklarını ifade eden servisçi esnafı ve firmalar: " Gebze'de trafik konusunda bir acilen Çalıştay yapılmalı ve bu çalıştaya biz de davet edilerek görüşlerimiz alınmalı. Çözüm önerileri ile ortak akılla acil bir çözüm bulunmalı" diyereak isteklerini dile getirdiler. YILMAZ IŞIK

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
96 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
64 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
75 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
93 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
36 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti