Kategoriler

Dilovalı Muhtarlar sıkıntılarını Başkan'a anlattı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında İlçenin mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Şayir; Muhtarlarımızın Halk adına istediği talepler önceliğimizdir

Dilovası Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen muhtarlar toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in katılımlarıyla gerçekleşti.  Gerçekleşen toplantıda yapılan çalışmaları muhtarlara aktaran Başkan Şayir, Muhtarların ilçe halkıyla belediye arasında köprü olduğunu ve bu iletişim ile Dilovası’nı başarıyla yönetileceğini belirtti.

SAHALARDA OLACAĞIM

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Siz muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız. Sorunları, istekleri en iyi bilen sizlersiniz. Belediye olarak siz muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz tüm projelerin bir bir gerçekleşeceğine şahitlik edeceksiniz.  Artık beni daha çok sahalarda göreceksiniz. Sokak sokak gezip, hizmetlerimizi yerinde denetleyip sorunları yerinde göreceğim. Nerede bir hizmet varsa, o hizmetimizin halkımıza yakışır olabilmesi için bu ziyaretlerimi sıklaştıracağım. Siz değerli muhtarlarımız ile birlikte Dilovamızı daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz.”dedi.

MARMARAY GEBZE İSTASYONUNA TEK HAT OLSUN

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından tek tek söz alan Mahalle Muhtarları, halktan gelen taleplerini Başkan Şayir’e ilettiler. Muhtarlar adına konuşma yapan Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Alaaddin Durmuş;  Öncelikle her ay ilçemizin sorunlarını masaya yatırdığımız muhtarlar toplantımızın devamlılığını sağladığınız ve halkın taleplerini bizden dinlediğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunarım.  Mahalle Muhtarları olarak bizler mahallelerimizde oluşan talepleri sizlere aktardık. Şimdi İlçe olarak 12 mahallemizi ilgilendiren bir talebimizi size aktarmak istiyorum. Halkımızın hemen hemen hepsi Dilovası’ndan kalkan 301.302.303.304 nolu yolcu taşıma araçlarının yol güzergâhının Marmaray Gebze istasyonuna kadar uzatılmasını istiyorlar. Güzergâhın son durağı olan Fatih Devlet Hastanesi’nden Marmaray Gebze İstasyonu için ekstra otobüs değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu güzergâhın Marmaray Gebze istasyonuna çekilmesi ve tek hat üzeriden olması biz vatandaşların işini kolaylaştıracaktır.” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE AZAMİ GAYRET GÖSTERİYORUZ

Muhtar Durmuş’un ardından talepler için açıklama yapan Başkan Şayir, Vatandaşlarımızın sizler vasıtası ile gelen bu önemli talebi yapmış olduğum ziyaretlerde de tarafıma iletiyor. Konu ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Gerekli görüşmeler neticesinde bu sorunun ortadan kalkacaktır. Halkımız müsterih olsunlar. Onların taleplerini karşılamak üzere bu göreve talip olduk. Halkımızın teveccühüyle beş yıl boyunca taleplerine azami hızla çözüme kavuşturacağız dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÜLTÜR-SANAT
3 Kez Görüntülendi.
Eğitimden üretime, üretimden istihdama
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi
YAŞAM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den annelere sağlıklı beslenme önerileri
SAĞLIK
4 Kez Görüntülendi.
Günlük yaşam alışkanlıkları Varis riskini artırıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, Atlas Tersanesi’ni ziyaret etti
YAŞAM
12 Kez Görüntülendi.
DASK Genel Sekreterliği’ne Balkır Demirkan atandı
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
“Tramvay yatırımı kentin imgesine önemli bir katkıdır”
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Çatal: Tramvay saatte 30 kez ulaşıma dahil olacak
KÜLTÜR-SANAT
5 Kez Görüntülendi.
Şehir Tiyatroları, iki oyunla Gebzelilerin karşısında
KOCAELİ HABERLERİ
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Eseri olmayanın yerinde yeller eser”