Kategoriler

İYİ Parti'den Şile çıkarması!

İYİ PARTİ, 23 Haziran'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yapılacağı ve bu konuda kıran kırana bir seçim yarışının yapılacağı İstanbul'a üs kurdu. Bu anlamda, İYİ TBMM Grup Başkanvekili ve Parki Kocaeli Milletvekili  Lütfü Türkkan, İYİ PARTİ Kocaeli il Başkanı Şanbaz Yıldız , il Teşkilatı Ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü Ekrem İmamoğlu’na destek için Şile’de Esnaf ve Köy ziyaretleri gerçekleştirdiler.

İYİ PARTİ, 23 Haziran'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yapılacağı ve bu konuda kıran kırana bir seçim yarışının yapılacağı İstanbul'a üs kurdu. Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu'na büyük destek veren İYİ Parti heyetleri ilçe ilçe görev alarak seçim çalışmaları yapıyorlar. Bu program çerçevesinde İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı da bölgemize en yakın ilçe olan İstanbul'un Şile ilçesine üs kurdu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Şile çıkarmasını:"Şile’yi adım adım gezdik, herkesten destek istedik." şeklinde özetledi.

İYİ TBMM Grup Başkanvekili ve Parki Kocaeli Milletvekili  Lütfü Türkkan, İYİ PARTİ Kocaeli il Başkanı Şanbaz Yıldız , il Teşkilatı Ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü Ekrem İmamoğlu’na destek için Şile’de Esnaf ve Köy ziyaretleri gerçekleştirdiler. Heyet,Halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. .Şile halkı İMAMOĞLU’na tam destek sözü verdi . İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Şile çıkarmasını:"Şile’yi adım adım gezdik, herkesten destek istedik." şeklinde özetledi. Şile’de kamp kuran İYİ PARTİ KOCAELİ Teşkilatı mensupları son 1 hafta Şile’de çalışmalarını yoğun tempoda sürdürecekler. YILMAZ IŞIK

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
59 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
39 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
40 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti