Kategoriler

Jet hızıyla Gebze Meclisi

Gebze Belediyesi olağan Mayıs Ayı Meclis Oturumunun ikincisi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında gerçekleşti.

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleşen meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetinin oylanması ile başladı. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, Belediyemizin 2018 Yılı Analitik Bütçe Kesin Hesabı le ilgili Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYESİNİN T.C. ÖNERGESİNE KABUL

Toplantının sonunda ise 2018 yılı gider kalemleri ve gelir kalemleri tek tek okunarak CHP’li ve İYİ Partili meclis üyelerinin red oyu vermesine rağmen AK Partili meclis üyelerinin kabul oyunun ardından, oy çokluğuyla kabul edildi. 2018 yılı gelir kalemlerinde yer alan red ve iadeler için gerçekleşen gelir ise oy birliğiyle kabul edildi. İYİ Partili Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü tarafından verilen ve gündeme alınan T.C. harflerinin eklenmesi konusundaki önerge, oy birliğiyle kabul edildi. Gebze Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısının 1 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’da olması kararlaştırıldı

Meclis toplantısının sonunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tüm İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutladı. Ülkemiz ve tüm İslam Alemi’ne hayır getirmesini temennisinde bulundu. Gebze Belediyesi Haziran Ayı Meclis oturumu 1 Haziran Cumartesi günü saat 14:00’de gerçekleşecek.  

İYİ Partili Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü tarafından verilen ve gündeme alınan T.C. harflerinin eklenmesi konusundaki önerge, oy birliğiyle kabul edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti