Kategoriler

Vali Aksoy: " Üzüntümüz çok büyük!"

02.04.2019 Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, dün  beraberinde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik  ile birlikte Gebze Atatürk Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi tarafından okulda bıçakla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve yaşamını yitiren Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu’nun  hastanede bulunan yakınlarını ziyaret ederek, başsağlığı dileklerinde bulundu.  

Vali Hüseyin Aksoy, Tüm Milli Eğitim Camiasına Baş Sağlığı Dileğinde Bulundu

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek; “ Bugün saat 11:30 sıralarında Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcımız Necmettin Kuyucu makam odasında bir saldırı sonucu ağır yaralanmıştır. Hastaneye hemen intikal ettirilmiş ama yapılan bütün müdahalelere rağmen 13:15 sıralarında yaşamını kaybetmiştir. Öğretmenlerimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştiren mesai arkadaşlarımızdır. Büyük bir özveri içerisinde bu çalışmalarını ortaya koyuyorlar. Onlara yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve asla hiçbir gerekçeyle izah edebileceğimiz bir durum olmadığını da burada ifade etmek istiyorum.  Bu bizi son derece üzmüştür. Öğretmenimize Allah’tan rahmet,  ailesine ve tüm eğitim camiasını da  başsağlığı dileklerinde bulundu.

 Açıklamaların ardından Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, yaşamını yitiren Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu için dua etti.

KOCAELİ'DE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Öte yandan üzücü olay üzerine Kocaeli Valiliği tüm il genelindeki okullarnda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada: " Uğradığı Saldırı Sonrası Yaşamını Kaybeden Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu'nun Cenazesi Nedeniyle 03 Nisan 2019 Tarihinde Gebze İlçemizde Eğitim ve Öğretime 1 Gün Ara Verilmiştir." denildi.

HABER: Büşra GÜNAYDIN (Kocaeli Valiliği Basın Yayın Bürosu)

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bizzat hastaneye gelerek bilgi aldı ve hayatını kaybeden  Eğitimci Necmettin Kuyucu'nun aile yakınları ile eğitimcilere taziyelerini sundu.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
41 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti