Kategoriler

Çiler'den 8 mart mesajı

GEBZE TİCARET ODASIYönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’nüBir Açıklama Yaparak Kutladı. Mesaj şöyle:                        

"Kadınların sosyal haklarının geliştirilmesine, istihdamda, ekonomik ve siyasi hayatta daha çok yer almasına vurgu yapmak amacıylakutlanan8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde; hayatımıza anlam katan kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum.

          Gazi Mustafa KemalATATÜRK’ün 19 Mayıs 1919’ da Anadolu’ ya çıkarak başlattığı Kurtuluş hareketi içerisinde yer alan binlerce isimsiz kadın kahramanımız, Cumhuriyetin kurulmasındaoldukça önemli paya sahiptir. Cumhuriyet’ in ilanı ile de,kadınlara eğitim hakkı, kıyafet özgürlüğü, çalışma hakkı, seçme seçilme hakkı gibi birçok hak sağlanmış,bu durumla birlikte kadınlarımızın başarıları artarak devam etmiştir ve günümüzde de kadınlarımız bir çok ilke imza atmaya devam etmektedir.

          Dünya’ yı etkileyen en önemli olgulardan biri kadınların işgücüne katılımları olmakla beraber, iş hayatında kadının varlığı ve etkin olması, yapılan işin başarıya ulaşılması açısından önemli bir unsurdur.Bu sebeple, Gebze Ticaret Odası olarak uygulamalı girişimcilik eğitimlerimize katılan adaylarımızın büyük bir çoğunluğunu kadınlarımızın oluşturması bizleri gururlandırmakta; onların aktif istihdama katkı sağlayacak çalışmaları yürütüyor olması ayrıca memnun etmektedir.

          8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde;yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız kadınlarımıza; mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat diler,yaşamın her alanında daha etkin bir şekilde yer almalarını temenni ederim."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
71 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
90 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
41 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
35 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti