Kategoriler

Çakır: hiçbir zaman hayal satmadık

Kartepe’de işçilerle öğle yemeği yiyen Kocaeli Milletvekili Çakır, “AK Parti olarak hiçbir zaman hayal satmadık, şimdiye kadar yapabileceklerimizi vaat ettik ve yerine getirdik” dedi

Kartepe’de işçilerle öğle yemeği yiyen Kocaeli Milletvekili Çakır, “AK Parti olarak hiçbir zaman hayal satmadık, şimdiye kadar yapabileceklerimizi vaat ettik ve yerine getirdik” dedi

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça Kocaeli’nin dört bir tarafında yaptığı seçim çalışmaları ile tempoyu artıran AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, SKM programları kapsamında Kartepe ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yıldız Sunta çalışanları ile öğlen yemeğinde buluşan Çakır, birlikte yemek yiyerek işçilerin taleplerini dinledi, işçilerle sohbet etti. 24 Haziran seçimlerinde işçilerden destek sözü alan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “AK Parti olarak hiçbir zaman hayal satmadık, şimdiye kadar yapabileceklerimizi vaat ettik ve vaat ettiklerimizi de hamdolsun yerine getirdik” dedi.

VERDİĞİMİZ VAATLERİ YERİNE GETİRDİK Yıldız Sunta fabrikasına yaptığı ziyarette işçilerle bir araya gelerek, işçilerin taleplerini dinleyen Milletvekili Çakır, “AK Parti hükümetleri olarak sadece seçim zamanı değil her dönem işçilerimizin, çiftçilerimizin, esnaflarımızın yanında olduk ve onların istek beklentileri doğrultusunda projeler yapmaya çalıştık. Bugün sizlerle birlikteysek işçilerimizin maaşları için verdiğimiz mücadeleler ile asgari ücreti bir seviyeye getirmiş olduğumuzdandır. 16 yıl boyunca işçilerimizin emeklerinin karşılığını alması için elimizden geleni yapmanın mutluluğunu yaşıyor ve bu gurur ile vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. AK Parti olarak hiçbir zaman hayal satmadık, şimdiye kadar yapabileceklerimizi vaat ettik ve vaat ettiklerimizi de hamdolsun yerine getirdik.” diye konuştu.

GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ Ardından ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkla buluşan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “AK Parti Milletvekilleri ve teşkilatlarımız tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmaya, dertleriyle dertlenmeye, varsa sıkıntıları gidermeye, istek ve önerilerini almaya gayret ediyor. Her zaman halkımızla yan yana olmaya gayret ederek ulaşılabilir olduk. Bundan sonra da bu yaklaşımımız ile vatandaşlarımızın yanında olarak ülkemizin geleceğini birlikte planlayacağız” ifadelerine yer verdi. Çakır, öğleden sonra ziyaretlerini Başiskele’de sürdürdü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Bu turnuvada en güzel paslar kardeşliğe atıldı
GEBZE
3 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Ramazan’ın manevi iklimi meydana taşındı
GEBZE
14 Kez Görüntülendi.
Gebze’de bir sofra, bin bereket
DARICA
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bıyık, ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı
DİLOVASI
8 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda İlk İftar
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi’nden Mimarlar Odası’na ziyaret: Gebze’nin geleceğini ortak akılla inşa etmeliyiz
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Kocaeli bir başka güzel
KOCAELİ HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
168 şoför cezadan kurtulamadı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da trafik ve çevre için temizlik önlemi
YAŞAM
3 Kez Görüntülendi.
Dünyada 600 milyondan fazla, Türkiye’de ise yaklaşık 10 milyon kedi insanlarla birlikte yaşıyor.