Kategoriler

Doğduğu köyüne muhtar olarak hizmet etmek istiyor!

Bölgemizin önemli işadamlarından, Öz-Gülhan Turizm ve Taşımacılık Firması Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gülhan, doğup büyüdüğü köyü olan Gebze Cumaköyü'ne muhtar adayı oldu. Gülhan, yıllardır Gebze merkezde iş hayatına katıldığını, ancak köyünü hiç bir zaman unutmadığını söyledi ve: " Köyüme vefa borcumu burada muhtar olarak ödemek istiyorum" diyor.

ÖZEL HABER- Gebze Bölgesi'nde  yolcu taşımacılığı sektöründe yaptığı atılımlarla dikkat çeken ve başarılı olan Bölgemizin önemli işadamlarından, Öz-Gülhan Turizm ve Taşımacılık Firması Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gülhan, 31 Mart seçimleri için doğup büyüdüğü köyü olan Gebze Cumaköyü'ne muhtar adayı oldu. İşadamı Naim Gülhan, yıllardır Gebze merkezde iş hayatına katıldığını, ancak köyünü hiç bir zaman unutmadığını söylüyor. Gülhan; " Biz dünyaya burada gözümüzü açtık. Uzun yıllardır Gebze merkezdeyiz ve burada iş hayatımızı sürdürüyoruz. Ancak hiç bir zaman köyümle bağlantımı kesmedim. Köyümü çok seviyorum ve buraya  vefa borcumu  muhtar olarak ödemek istiyorum" diyor. 

NAİM GÜLHAN KİMDİR?

1963 yılında Cumaköy'de dünyaya geldi. İlk ve orta okulu köyünde okudu.1980-1983 yılları arasında kendi aracıyla Gebze-Harem arasında miinibüsçülük yaptı. 1983-1985 yılları arasında İzmir'de askerlik görevini yerine getirdi. 1986 yılında evlendi. Biri kız biri erkek iki çocuk sahibi. 1987 yılında Öz-Gülhan Turizm şirketini aile şirketi olarak kurdu. Naim Gülhan 12 yıldan bu yana da Gebze Şoförler Odası Başkan vekilliği görevini de yürütüyor. Aynı zamanda 2 dönem Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeliği yaptı. Bunun yanında 10 yıl gibi bir süre de Gebzespor yönetiminde yer aldı. Gülhan , son olarak 7 ortaklı şekilde krurulan Zirve Turizm Şerketinde de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.  HABER: YILMAZ IŞIK

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma tarihe karışacak
KOCAELİ HABERLERİ
61 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin istiyoruz
YAŞAM
72 Kez Görüntülendi.
KO-MEK yeni döneme hazır
GEBZE
60 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
KÜLTÜR-SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Değirmendere’de muhteşem konser
YAŞAM
91 Kez Görüntülendi.
Hürriyet’ten Ercan’a hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü hatırlattı
KÜLTÜR-SANAT
42 Kez Görüntülendi.
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı
KÜLTÜR-SANAT
36 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi 1000 kişilik kadın korosu kuruyor!
EĞİTİM
16 Kez Görüntülendi.
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti