GÜNDEM:
TGF: 'Gazetecilere saldırılar biitmiyor!'

“Erenkaya’nın aracı İzmit merkezdeki evinin önünde park halindeyken bayramın ikinci gününü üçüncü gününe bağlayan gece, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Günlerdir soruşturma yürüten polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelerken saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahıslara dair bir iz bulamadı. Üst cam tavanı kırılan ve aracın etrafında ya da içinde herhangi bir suç aletine rastlanmayan cipte maddi hasar meydana gelirken, olayın gözdağı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yaptığı haberler nedeniyle defalarca tehdit de almış olan Aysun Özcan Erenkaya’nın aracına yapılan saldırının onca araca dokunulmadan yapılması, olayın gözdağı olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Bu olayın planlı bir saldırı mı yoksa, yoldan geçen serserilerin işi mi olduğu, polisin yaptığı incelemenin sonunda belli olacak.

Yetkililerimizin bu tür gerçekleşen saldırıları da göz önünde bulundurarak gazetecilerin artık hedef gösterilmemesi, can ve mal güvenliğinin artırılması hususunda gerekli kanunları çıkartacaklarını ümid ediyoruz. Halkın haber alma özgürlüğünün kısıtlanmaması için gerekli yaptırımların uygulanmasını saldırıyı yapanların bir an evvel yakalanarak adalet karşısında hesap vermelerini ve bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını arzu ediyor meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku