GÜNDEM:
SP Gebze'den CEZA konserine eleştiri

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısı, İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirildi.

Ülke ve Gebze sorunlarının ele alındığı toplantıda, özellikle hafta sonu Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen konserler için Türel, “Bu milletin ecdadına hiç mi saygınız yok? Ayrıca hizmete gelince para yok, belediye personeline gelince para yok ama CEZA’ya var” diye tepki gösterdi.

HİZMETE YOK, BELEDİYE PERSONELİNE YOK AMA CEZA’YA VAR

Gebze Belediyesi’nin yaz konserlerini eleştiren Türel, “Hizmete gelince para yok. Söz konusu konser olunca paraları adeta saçıp savurun. Dünyanın sayılı ilçelerinden olan, ülke bütçesine katkısından ötürü her yıl kendinden söz ettiren Gebze’ye, hizmet için para yok, enflasyon altında ezilen belediye personeline para yok ancak 6 şarkı sözü söyleyen Ceza’ya para var” diye konuştu.

BU MİLLETİN GEÇMİŞİNE HİÇ Mİ SAYGINIZ YOK?

Gebze Belediyesi tarafından yaz konserleri kapsamında hafta sonu tertip edilen konserin adeta Gebze halkının vicdanında derin yaralar açmasına sebep olduğunu vurgulayan Türel, “Konserin tertip edildiği Mevlana Kapalı Pazarı’nın yanı başında ‘Şehitlik ve Merkez Mezarlık’ var. Alkol, taciz ve kavgaların yaşandığı da öğrenilen konserde, sayın Zinnur Büyükgöz’e soruyorum. Alkol, taciz ve kavgaların yaşandığı konserde ‘yaşananlar değerlerinize zarar verdi mi, vermedi mi?’ takdiri kamuoyuna bırakıyorum. AKP zihniyetinin manevi değerlere önem vermediği bir kez daha ispatlanmış oldu” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku