GÜNDEM:
SEDAŞ Çalışanlarını Ödüllendiriyor

SEDAŞ Genel Müdürlüğünde, şirket çalışanlarının katılımıyla yapılan ödül töreninde, Bilişim Teknolojileri Kurumsal Uygulamalar Müdürlüğünde Uzman olarak görev yapan Aytunç Dökümcü ile İşletme Bakım Grup Müdürlüğünde Şebeke İşletme Müdürü olarak görev yapan Gürcan Seymen “Teşekkür Belgelerini”, arkadaşlarının kuvvetli alkışları arasında, SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz’ın elinden aldılar.

SEDAŞ’TA FARKINDALIK SAĞLADILAR

 SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, ödül töreninde teşekkür belgelerini verdiği çalışanları ayrı ayrı tebrik etti. Dr.Odyakmaz konuşmasında,  iş hayatlarında kendi işleri dışında üstlendikleri ekstra sorumluluklar için fazla mesai harcayan, bu çalışmaları sırasında başarılı performans gösteren çalışanların,  yer aldıkları projeleri başarı ile tamamlamaları nedeniyle kendilerini tebrik ettiğini ifade etti.

TEŞEKKÜR BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Dr.Odyakmaz, SEDAŞ çalışanlarıyla yapılan ödül törenindeki konuşmasında; SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirirken, tüm çalışmalarını, verimlilik esası ile müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet ve çözüm odaklı, çevik, hızlı, şeffaf ve hesap verilebilir bir iş  anlayışı ile sürdürmeyi hedeflediğini ifade ederek,  “Kendi görevleri yanı sıra, inisiyatif ve sorumluluk alarak, “ellerini taşın altına koyarak”, özveriyle  yaptıkları başarılı çalışmalar için siz değerli mesai arkadaşlarımızın huzurunda, Gürcan Seymen ve Aytunç Dökümcü arkadaşlarımızı  tebrik ediyor, verdikleri emek ve gösterdikleri başarılı performans için kendilerine teşekkür ediyorum. İş  hayatlarındaki başarılı çalışmalarının devamını diliyor, arkadaşlarımıza bu teşekkür belgelerini vermekten de büyük bir mutluluk duyuyorum”dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku