GÜNDEM:
SEDAŞ bayram için hazır!

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, Bayramda SEDAŞ’ın bölgesinde enerji kesintisi yaşanmaması için gerekli önlemleri aldığını belirtti. Dr.Necmi Odyakmaz, “Ramazan Bayramında vatandaşların elektrik şebekesinden sürekli hizmet alması ve huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini hedefliyoruz. Elektrik ihtiyacının sürekli karşılanması ve elektrik şebekesinde yapılacak bakım ve yapım çalışmaları için gerekli olan planlı kesintileri erteleyerek iptal ettik. SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) olarak olası arızalar için hızla aksiyon alacak şekilde önlemlerimizi de aldık.”dedi. 

SEDAŞ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ODAKLI ÇALIŞIYOR

Ramazan Bayramında enerji kesintisi olmaması ve elektrik dağıtım sisteminde olası enerji kesintilerine de anında müdahale için SEDAŞ gerekli önlemlerini aldı. SEDAŞ şebeke yenileme ve kapasite artışı çalışmaları ile bölgesindeki (Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce illerinde) kayıp kaçakla ilgili mücadelesine de bayram sonrası hız verecek. SEDAŞ, hiçbir şekilde bayram süresince “planlı, bildirimli kesinti” yapılmayacağını açıklarken, daha önce planlanan “bildirimli kesintileri” de iptal etti. SEDAŞ malzeme ambarlarından sahaya lojistik destek sağlanması, hızlı şekilde araç temini, yedek ekip teminine ilişkin önlemlerini alarak nöbetçi yönetici ve çalışan, yedek ekip listelerini de hazırladı. Trafo beton köşk kabinlerde de gerekli termostat ayarları ve bakım çalışmaları ile önlemler alındı.   SEDAŞ’ın SCADA Kumanda merkezi de olası kesintiler için alarm halinde olacak. SEDAŞ SCADA merkezi şebekedeki elektriğin 24 saat boyunca kesintisiz olarak uzaktan izlenmesini sağlarken, gerektiğinde yaşanabilecek bir kesinti için uzaktan müdahale edilmesini sağlayacak ve  24 saat boyunca vardiyalı çalışan SEDAŞ SCADA şebeke yönetimi sorumluları, oluşabilecek arızalar için hızla sahadaki SEDAŞ işletme bakım ekipleri ile koordinasyon sağlanması ve aksiyon alınmasını sağlayacaklar. SEDAŞ enerji kesintisi olması durumunda  TEDAŞ’a da bilgi akışı sağlayacak. 

ALO 186 HATTI BAYRAMDA DA 24 SAAT HİZMETTE

SEDAŞ Bayram boyunca da mobil uygulamasından, web chat uygulamasından ve Alo 186 Çağrı Merkezinden 24 saat bildirimleri alamaya devam edecek.  SEDAŞ, tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını, Ramazan Bayramı sonrasında gerçekleştirecek.  SEDAŞ, Bayram süresince 20 Bin kilometrekarelik yüzölçümü kapsayan görev alanında, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde 4 il 45 ilçe ve 766 köy ve 1344 mahalle de İşletme Bakım Ekipleri ile arızalara anında müdahale etmek ve şebekede elektrik enerjisinin sürekliliğini sağlamak üzere vardiyalı ekipleri ve nöbetçi sorumlularla çalışmaya devam edecek. Doğu Marmara Bölgesinde yaklaşık, 20.000 km² alanda, 3,5 milyon nüfusa, 10 milyar kilowatt saat (kWh) elektrik dağıtımı yapan ve Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketinden biri olan SEDAŞ, 474 araç 1700 çalışanı ile hizmet veriyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku