GÜNDEM:
Koordinatör Pehlivan, başkanlarla birlikte  Metro inşaatında!

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ NE DEMİŞTİ?

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün bugünkü basın toplantısında bir gazetecinin sorusuna verdiği cevapta, KOCAELİ ÖNCÜ Gazetesi'ndeki habere göre; Gebze bölgesine koordinatör olarak atanan  İbrahim Pehlivan için "Adı üstünde koordinatör. Kimse kimseye bağlı değil. Herkes kendi sınırlarında hizmet verecek. Koordinatöre dönük görev tanımlaması Büyükşehir Belediye Başkanı'nın coğrafi alanın genişliği sebebiyle her bölgeye sıklıkla ve gerektiği yoğunlukla ulaşamıyor. Dolayısıyla Büyükşehir'in bu bölgedeki yatırımlarının izlenmesi ki bu şu anlama gelmiyor. 
Koordinatörlük icracı bir statüde değil ama o bölgede Büyükşehir'in yatırımlarının kamuoyundaki karşılığının ne olduğu, kamuoyunda bu yatırmları kabul mu görüyor, eleştiri mi alıyor bunların izlenip Büyükşehir Belediye Başkanı'na rapor edilmesi. Yani belediye başkanlarından gelen talepler veya öneriler sadece yatırımlara dönük memnuniyetin, doğruluğun, eksikliklerin ifadesi anlamında. Yoksa kimse kimsenin amiri pozisyonunda değil. Büyükşehir Belediye Başkanımız açık bir şekilde çizgileri ifade etti." demişti.

 İşte o Koordinatör İbrahim Pehlivan, yani Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün eski patronu İbrahim Pehlivan bugün Gebze'ye gelerek Metro inşaatında  iinceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın'ın inceleme gezisinde de yer aldı ve brifingi yakından izledi. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku