GÜNDEM:
CHP Kocaeli Milletvekili Tarhan'dan 19 Mayıs Mesajı

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Tarhan, " Büyük Önder Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği gençlerimizin tarihten gerekli dersleri çıkararak dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyet değerlerinin sahibi olarak, aydınlığı, barışı, demokrasiyi korumaya devam edeceği inancıyla; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum." dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yurdun her köşesinde, her yaştan gençlerle ve büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda bugün, laik, demokratik Cumhuriyet'e, Yüce Atatürk gibi bir Önder'e ve O'nun izinden yürümeye ant içmiş kuşaklara sahip olmanın gururunu da yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Tarhan şunları kaydetti:

" 19 Mayıs 1919, atalarımızın uğrunda binlerce şehit vererek yurt yaptıkları toprakların yeniden kazanılmasının yolunu açan Ulusal Kurtuluş Hareketi'nin başlangıcıdır. Atatürk'ün 19 Mayıs'ta yaktığı bağımsızlık ateşi, karanlıktan, çaresizlikten ve yokluktan bunalan Ulusumuzun sönmek üzere olan umutlarını yeniden canlandırmıştır. Cumhuriyet kuşakları olarak bizler, tüm adımlarımızı bu anlayışla atmalı, Devletimizi, Cumhuriyetimizi ve Ulusumuzu sonsuza kadar yaşatmak, çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmak ve yurtta barış dünyada barış ilkesi ile emperyalizme hizmet etmeden aydınlık bir Türkiye için elbirliğiyle çalışmalıyız.

Büyük Önder Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği gençlerimizin tarihten gerekli dersleri çıkararak dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyet değerlerinin sahibi olarak, aydınlığı, barışı, demokrasiyi korumaya devam edeceği inancıyla; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku