GÜNDEM:
Çeker: ' TÜPRAŞ İşçisi yalnız değildir!'

TÜPRAŞ ÇALIŞANLARININ HAK MÜCADELESİNİ DESTEKLİYORUZ.

Sayın Basın Mensupları;

TÜPRAŞ çalışanlarının toplu sözleşme ile ilgili mücadelesi son günlerde kamuoyunda sıkça yer almaktadır. Çalışanların iş verenden talepleri insani ve makuldür.

 Enflasyon altında ezilmemek ve emeklerinin karşılığını istemektedirler.

İşçilerin kazanılmış haklarının işveren tarafından ellerinden alınmak istenmesine karşı emek mücadelesi vermektedirler.

Haklı bir mücadeleleri, onurlu bir duruşları vardır.  Tüpraş gibi ülkemiz için çok stratejik bir kurumda çalışanların işyerlerinde huzurlu olması, çalışma barışının temin edilmesi ve çalışanların haklarının iyi olması şarttır.

Bu yüzden de TÜPRAŞ çalışanları haklıdır. Yüksek hakem kurulunun Tüpraş işçisinin yıllara dayalı elde etmiş olduğu hakları yok sayması ve çalışanları enflasyonun çok altında yüzde 6’lık bir zammı layık görmesi de meseleye nasıl yanlış ve yanlı bakıldığının bir kanıtıdır.

Hak mücadelesini veren, emeğinin ve ekmeğinin peşinde olan her çalışan Türk Sağlık Sen ve Türk Büro Sen olarak kıymetlidir. Tüpraş işçisi kazanılmış haklarının mücadelesini meşru zeminlerde yapmalıdır. “Sarı öküzü kurban vermemelidir.”

Tüpraş işçisinin yıllara dayalı kazanmış olduğu haklarını koruma noktasında vermiş olduğu onurlu mücadele  aynı zamanda bir hak arama mücadelesidir de. 

TÜPRAŞ  işçisinin haklı ve onurlu  mücadelesini destekliyoruz.

Örnek bir hak arama mücadelesi ile umut ederiz ki sorunlar çözülür ve çalışanlar ile iş verenin memnun olacağı bir zeminde uzlaşma sağlanır.

Bu temennilerle evlerine helal ekmek götürmekten başka bir gayesi olmayan ve alın teri için mücadeleden zerre taviz vermeyen tüm Tüpraş çalışanlarının Allah Yardımcısı olsun.  Emek ve ekmek mücadelelerini destekliyoruz.

                                                   Ömer Çeker                                            Rıfat Oypan

                                                  Şube Başkanı                                          Şube Başkanı

                                              Türkiye Kamu Sen

                                            Denetleme kurulu Üyesi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku