GÜNDEM:
Çayırova'da Toplu Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı

Çayırova Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları arasında yer alan Toplu Sünnet Şöleni için kayıtlar alınmaya başlandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde alınan kayıtlar için en küçük 2013 doğumlular olmak üzere 6 yaş ve üzeri çocukların kaydı gerçekleştiriliyor. İkametgah, 1 adet fotoğraf, SGK hizmet dökümü ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle yapılan başvuruların tamamlanmasıyla birlikte çocuklara sünnet kıyafeti dağıtımı da gerçekleştirilecek.

Uzman hekimler tarafından sünnet işlemleri gerçekleştirilecek olan çocuklar için biz dizi etkinlikte gerçekleştirecek olan Çayırova Belediyesi, kayıtların sınırlı sayıda olduğunu duyurdu. Toplu sünnet şöleninden yararlanmak isteyen ailelerin 5 Mayıs tarihine kadar sünnet kayıt işlemlerini tamamlaması da yetkililerce vurgulandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku