GÜNDEM:
Bağımlılıkla Mücadele'de kararlılığa devam!

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Sayın Valimizin Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanlığı İkmal Albay Cem Gürek,  Vali Yardımcısı V. Aytaç Akgül, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Demirbaş, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Gökhan Ölez ve ilgili kurum müdürleri katıldılar.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;  “Değerli katılımcılar bugün Bağımlılıkla mücadele konulu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Kurulun oluşumu ve toplantı süreleriyle ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. Gerekli düzenlemeyi bundan sonraki toplantılarımızda gündemimize alarak sürdüreceğiz. Birçok kurum ve kuruluşumuzun bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttüğü çalışmalar var. Bu çalışmalarda belirli faaliyetler gerçekleştirildi.  Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımıza aynı titizlikle devam edeceğiz.” dedi. Vali Aksoy'un konuşmasının ardından “Keşfedilmemiş Çocuklar” adlı tanıtım filmi izlendi.

Toplantıya katılan kurumların konu ile ilgili  yapmış oldukları çalışmaların sunumların ardından; uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde yapılmasına yönelik çok yönlü çalışmaların yapılması, madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

Haber : Büşra Günaydın

27.08.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku