Yenikentliler tepkili: 'Belediye, bir otobüsü çok mu görüyor?'

Yenikent'te cumartesi günleri kurulan ancak kaldırılarak Tatlıkuyuya taşınan  Cumartesi Pazarı'nı kaybeden Gebze Yenikentliler, Cuma pazarına gidiş-dönüş  için Gebze Belediyesi tarafından servis otobüsü tahsis edilmediğini şikayet ediyorlar.

GEBZE MERKEZE OTOBÜS VAR BİZE YOK!

Cumartesi günleri kurulan pazarlarından olduklarını dile getiren çoğunluğu kadınlardan oluşan mahalle sakini Yenikentliler, Mevlana Kapalı Pazara gitmek için çok yol yürümek zorunda kaldıklarını ifade ederek: " Gebze merkez olmak üzere bir çok mahalleye kapalı pazaardan ücretsiz otobüs seferi var, ama bizim mahalleyee yok. bu ayrımcılık neden yapılıyor? Pazara gidipg elişte yürüyoruz, iyi havalarda kötü havalarda hep yürümek durumunda kalıyoruz. Bu hususta  Belediyeden bir kolaylık göremiyoruz" dediler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den Mevlana Kapalı Pazar ile Yenikent arasına diğer mahalleler gibi ücretsiz otobüs servisi konulmasını istediler. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku