Yenikent pazarını geri istiyor!

Gebze'nin Yenikent mahallesinde oturan vatandaşlar, geçtiğimiz yılın sonlarında kaldırılan ve cumartesi günleri kurulan semt pazarlarını tekrar geri istediklerini açıkladılar. Önceki Dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in zamanında alınan Meclis kararı ile Mevlana'da kurulan kapalı pazar yerinin tamamlanmasının ardından Cuma Pazarı, pazartesi Pazarı gibi  diğer semt pazarları gibi kaldırılan ve kaldırıldıktan sonra Tatlıkuyu'ya taşınan Gebze Yenikent Cumartesi Pazarı'nın tekrar eski yerine kurulması isteniyor. Yenikent mahallesi sakinleri; " Bizim pazarımızın ne trafiğe ne de bir başka şeye olumsuzluğu yoktu, pazarımız Cuma Pazarı ile diğer pazarlarla ilgili alınan kararların kurbanı oldu. Yani arada kaynadı.Biz  bu yanlıştan dönülüp pazarımızın cumartesi günleri  tekrar buraya kurulmasını istiyoruz" diyerek  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e bir çağrıda bulundular.

Muhtar Aktaş'ın yanındaa yer alan mahalleli hanımlar, Mevlana Kapalı pazarın kendileri için uzak ve çok biçimsiz olduğunu ifade ettiler ve: "pazarımız geri gelsin! dediler.

MUHTAR AKTAŞ: "PAZARIMIZI ÖZLEDİK, MARKETLERİN DAYATTIĞI FİYATLARDAN BIKTIK! 

Tatlıkuyu mahallesine taşınan pazar için görüşlerini belirten Gebze Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş da " Bir çok çevre ilçemizde yeni belediye yönetimleri  vatandaşlar tarafından istenilen eski pazarların tekrar  kurulması ile harekete geçtiler. Örneğin Çayırova ilçesinde eski pazarlar tekrardan kuruluyor. Biz özlemişiz pazarımızı, ucuzluğunu ,taze meyve ve sebzeyi mahallelere tekrar pazar kurulmalı, marketlerin dayattığı fiyatlara inat pazarlar mahallelere tekrar gelmelidir. Yetkililer halkın isteklerine kulak vermeli ki vereceklerinden de eminim . Yenikent Mahalle sakinlerimizin isteklerine duyarsız kalmayacaklarını umuyorum .." dedi.    YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Yeter Temiz 4 yıl önce

Pazarımızı geri ıstıyoruz

Misafir Avatar
Emel Poşul 5 yıl önce

Mutlukentten kaldırılan pazarımızı geri istiyoruz.

Misafir Avatar
Suzan Atik 5 yıl önce

Pazarımızı geri istiyoruz.

Misafir Avatar
Murat Yağmaz 5 yıl önce

Yenikent Pazarımızı Geri İstiyoruz. Lütfen Sesimizi Kulak Verin ...

Misafir Avatar
Ayla drde 5 yıl önce

Evet çok acil olarak cumartesi günü kurulan yenikent pazarimiİ geri istiyoru

Misafir Avatar
Emel 5 yıl önce

Yenikent pazarımızı geri istiyoruz Hafta içi calışıyoruz Haftasonu tatlıkuyu pazarına gidemiyoruz
Markete gitmek istemiyoruz

Misafir Avatar
Dudu Hız 5 yıl önce

Kesinlikle pazarımız geri gelmeli

Misafir Avatar
Yeliz Mete 5 yıl önce

pazarimizi geri istiyoruz

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku