Sadık Güvenç, İYİ Gençleri misafir etti

Sadık Güvenç’in Tavşanlı mahallesindeki ofisinde gerçekleşen görüşmede misafirler ile tek tek ilgilenen Güvenç “ İYİ Partili gençlerimiz ile gurur duydum, Türkiye’nin, Kocaeli’nin ve Gebze’nin sorunlarını iyi bilen , var olan sorunlar ile ilgili çözüm önerileri sunan İzzet Söğütçü başkanlığındaki genç kardeşlerime ziyaretlerinden ötürü tebrik ediyorum, çok memnun oldum” diye konuştu.

SÖĞÜTÇÜ'DEN, GÜVENÇ'E EV SAHİPLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR

Sadık Güvenç’in kabulü ile ilgili olarak açıklama yapan İYİ Parti Gebze Gençlik kolları başkanı İzzet Söğütçü’de ziyaret sırasında şu açıklamayı yaptı

“İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları ve yönetimi olarak bugün Tavşanlı Mahallesi’nde İyi Parti Meclis Üyesi Sayın Sadık Güvenç ve genç gönüllülerle bir araya geldik.

Gençlik Kolları yönetimi olarak gerçekleştirdiğimiz ziyarette Tavşanlı Mahallesinin sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulunduk. Keyifli sohbet havasında geçen tanışmanın ardından Belediye Meclis Üyesi sayın sadık güvenç ile bir araya geldik. Bizleri son derece nazik ve samimi ağırlayan genç arkadaşlarımıza ve Meclis Üyemiz Sayın Sadık Güvenç’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku