'Nasıl bir Gebze Hayal Ediyorsunuz?' anketi!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin fikir, görüş ve önerilerine ayrı bir önem veriyor. Gebze’yi geleceğe taşıyacak proje ve hizmetlere imza atmak üzere ekibiyle birlikte hızla başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belirlenen yol haritasına katkı sunmak amacıyla bir anket çalışması başlattı. Gebze Belediyesi’nin internet sitesindehttp://www.gebze.bel.tr/tr/dokumankategori/15/22/anket.aspx uzantısından kolaylıkla ulaşılabilen ankette Gebzelilere, “Nasıl bir Gebze Hayal Ediyorsunuz?, Gebze’nin en önemli sorunu size göre nedir?, 5 yıllık dönemde hangi işlere öncelik verilmelidir?” gibi toplamda 6 soru yöneltiliyor. Gebze Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden düzenlenen dijital ankette Gebzeli hemşerilerinin görüş ve önerilerini en sağlıklı şekilde almayı hedefleyen Başkan Büyükgöz Gebzelilerden ankete katılmaları konusunda ricada bulunuyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Kadir 5 yıl önce

Eski Çarşı’yı elden geçirmenizi bekliyoruz artık

Misafir Avatar
Basri Ateş 5 yıl önce

Gebze merkezde olmak üzere halkın ihtiyacı olan Belediye Sosyal Tesisleri istiyoruz.(Gebze'ye yakışır havadar ve manzaralı bir yerde,içinde cafe ve restaurant olan nezih bir yer)

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku