Marmara Nakliyeciler Terminali boşaltıldı

Gebze Belediyesi Başkanlık Makamı’ndan Duyuru;

İlçemiz sınırlarında terminal bölgesinde bulunan ve belediyemiz mülkiyetinde yer alan Marmara Nakliyeciler Terminali’nde bugün (9 Temmuz Salı günü), Gebze 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ihtiyati tedbir kararının kaldırmasından ardından tahliye işlemi gerçekleştirilmiştir.

İlçemiz sınırlarında terminal bölgesinde bulunan ve belediyemiz mülkiyetinde yer alan Marmara Nakliyeciler Terminali’nde bugün (9 Temmuz Salı günü), Gebze 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ihtiyati tedbir kararının kaldırmasının ardından tahliye işlemi gerçekleştirilmiştir. Belediyemiz mülkiyetinde yer almasına rağmen, Marmara Nakliyeciler Terminali ve Akaryakıt Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile yapılan kira sözleşmesinin 2013 yılında sona ermesinden bugüne kadar devam eden hukuki süreç, Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz’ün konuyu hassasiyetle takibiyle kanunlar çerçevesinde nihayete ermiştir. Bugüne kadar yaşana gelen kamu zararının, yasal çerçevesinde işleyen hukuki sürecin yine kamu yararı hasebinde sonlanmasıyla ortadan kaldırıldığını vurgulayan Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz; yaşanan bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm kamu kurum, kuruluş ve tüzel kişilerine ve Gebzeli hemşerilerine teşekkür etmektedir. Başkan Büyükgöz tamamlanan hukuki süreç sonrasında belediyemiz mülkiyetine tamamen geçen Marmara Nakliyeciler Terminali’nde faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek olan 200’ü aşkın esnafımıza da hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku