Kayhan Özler istifa etti

İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Kayhan Özler meclis üyeliğinden istifa etti.

İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Kayhan Özler meclis üyeliğinden istifa etti.

Gebze Ticaret Odası yönetiminde görev alacağı için meclis üyeliğinden ayrılacak olan Özler, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde meclis üyesi olarak seçilmiş olduğum ve bugüne kadar şerefle yürüttüğüm Gebze Belediyesi Meclis üyeliği görevimden bugün itibarıyla istifa ediyorum.

İstifa gerekçem başka bir kamu kurumunda görev alacak olmam ve aynı anda ikinci bir kamu görevi yapmamın kanunlar ve etik kurallar çerçevesinde doğru olmaması sebebiyledir.

Dolayısıyla Millet İttifakı veya partimle alakalı bir istifam söz konusu değildir. Partimin üye sıfatıyla her zaman emrinde ve destekçisi olacağım. Ayrıca yerime Millet İttifakımız’dan bir meclis üyesinin gelecek olması da ittifak kapsamında herhangi bir hak kaybına yol açmayacaktır. Yani gelecek arkadaşımızın da bu görevi son derece başarıyla yürüteceğinden ve Gebze halkına hizmet edeceğinde zerre şüphem yoktur.

Meclis üyeliği adaylığımdan bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Milletvekilimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, birlikte çalıştığım belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza, İl ve İlçe yöneticilerimize, Gençlik Kollarımız’a ve tüm partililerimize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İYİ bir Gebze için her zaman elimizden geldiğinde gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Kamuyouna saygıyla duyurulur.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku