Gebze köylerinde hummalı yol çalışması

 

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Gebze Cumaköy ve Kadıllı’da 3 bin 500 metre uzunluğunda yol onarım çalışması gerçekleştirdi.

 

BÜYÜKŞEHİR YOLLARI ONARIYOR

Yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile ilçe merkezlerinde vatandaşların yol konforunu arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yolların da üstyapı onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze Cumaköy ve Kadıllı’da 3 bin 500 metre uzunluğunda yapılan altyapı çalışması sonrasında bozulan yollar, Büyükşehir ekipleri tarafından onarılıyor.

 

CUMAKÖY TAMAMLANDI

Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan üstyapı çalışması dâhilinde Cumaköy’de bin 450 ton asfaltın serimi yapılırken, Kadıllı köyünde ise altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlere yol onarım ekipleri tarafından asfalt seriliyor. Ekipler, Kadıllı Köyü’nde toplamda bin 700 ton asfalt sererek, buradaki çalışmalarını tamamlayacak. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar vatandaşların yol konforunu düşürmemek adına onarılıyor ve yeniden kullanıma sunuluyor.

 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Hacı adaylarını Başkan Büyükgöz uğurladı
Gebzeli hacıları kutsal topraklara Başkan Büyükgöz uğurladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz...

Haberi Oku