Başkan Büyükgöz'den okullara atık pil hediyeleri

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından ‘sıfır atık’ çalışmaları kapsamında sürdürülen atık pil toplama kampanyasında ilçede en çok atık pil toplayan okulların idarecilerine hediye takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ilçede bulunan okullara bırakılan kumbaralarda toplanan atık pillerin ekonomiye kazandırıldığı kampanya kapsamında en çok pil toplayan okulların yöneticileri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir araya geldi.

Okul idarecilerini ve eğitimcileri başkanlık makamı toplantı salonunda ağırlayan Başkan Büyükgöz; kampanyaya desteklerinden ve katkılarından ötürü teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’DEN PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR

“Elektronik atıklar, ömrünü tamamlamış piller çöp değildir” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Her atık çöp değildir diyerek ilçe genelinde başlattığımız sıfır atık çalışmalarımız kapsamında kağıt, karton, metal, cam, pil ve benzeri değerli atıkların çevre kirliliğine mahal vermeyecek şekilde toplanarak ekonomiye kazandırmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda önemli bir paydaşımız olan okullarımızın desteğini önemsiyoruz. Atık pillerin toplanmasında desteğini sunan ve katkı veren okullarımızın kıymetli idarecileriyle bir araya gelerek çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ettik. Bizleri sıfır atık çalışmalarımız kapsamında yalnız bırakmayarak destek veren tüm paydaşlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

OKULLARDAN YÜZLERCE KİLO ATIK PİL DESTEĞİ

Açıklamanın ardından Başkan Büyükgöz, okul idarecilerine ödüllerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Kampanya kapsamında 50. Yıl Creyhsler Ortaokulu 650 kilogram, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 600 kilogram, Kocatepe Ortaokulu 280 kilogram, Mehmet Alp Tiryakioğlu İlköğretim Okulu 250 kilogram, Mustafapaşa Ortaokulu 250 kilogram, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji 100 kilogram, İnönü Ortaokulu 65 kilogram, Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Orta Okulu 50 kilogram atık pil toplayarak belediye ekiplerine teslim ederek destek verdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku