EKONOMİ:
Polisan Genel Kurul'a gidiyor

Polisan Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Olağanüstü Genel Kurul için davet mesajı gönderdi. 23 Haziran Cuma günü gerçekleşecek kongre saat 12.00’de Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan şirket merkezinde gerçekleştirilecek.

 PAY SAHİPLERİ EGKS ÜZERİNDEN KATILABİLECEK

 Yönetim Kurulu yaptığı davette pay sahiplerinin şahsen veya temsilcileri aracılığı ile katılım gösterebileceğini açıkladı. Dileyen pay sahipleri güvenli elektronik imzalarını kullanarak Elektronik Genel Kurul Sistemi (“EGKS”) üzerinden de genel kurula elektronik ortamda şahsen veya temsilcileri aracılığı ile katılabilecek.

GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması, genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesinin imzalanması hususunda toplantı başkanlığına yetki verilmesi,

2. İlgili Mevzuat Hükümleri Uyarınca Yönetim Kurulu Üye Sayısının ve Görev Sürelerinin Tespiti ile Yönetim Kurulu Üyeliklerine Yapılacak Seçimin Görüşülmesi, Oya Sunulması ve Karara Bağlanması,

3. Dilekler ve kapanış.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kocaeli'de ulaşıma gelen zam oranı belli...
Kocaeli'de toplu taşıma, taksi ve okul servisleri ücretlerine yapılacak zam oranı bugün gerçekleştirilen...

Haberi Oku