EĞİTİM:
LGS Sınavında 500 Tam Puan Alan Öğrenciden Kaymakam Güler'e  Ziyaret


LGS Sınavında 500 tam puan alarak Türkiye 1. si olan Emlak Konutları Ortaokulu öğrencisi Çağla Dilan Ayar ailesi, okul müdür yardımcısı ve Gebze  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile biirlikte Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. 

Tüm soruları doğru cevaplayarak bu büyük başarıyı elde eden öğrencimize Kaymakam Mustafa Güler hediyesini verdi. Ailesine böyle başarılı bir şekilde yetiştirdiği için teşekkür eden Kaymakam Güler "Öğrencilerimizin kendi başarılarının yanında ailesininde büyük katkısı olduğunu unutmamak gerekir. Çağla Dilan isimli öğrencimiz LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan almış ilçemizin adını da bu başarısı ile duyurmuştur. Derslerine giren öğretmenlerine, okul idaresine, ilçe milli eğitim müdürümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine ve ailesine ayrıca teşekkür ediyor kıymetli öğrencimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Gebze Belediye Başkanı  Zinnur Büyükgöz'de öğrenciniin ailesini ve kendisini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku