EĞİTİM:
Güler ve Doğan Bayrak nöbetinde

Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler Mimar Sinan İlkokulu’nda Bayrak Törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile beraber Bayrak Töreninde öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Mustafa Güler öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Öğrencilere seslenen  Kaymakam Güler, “ Sevgili çocuklar okula bilgiye ulaşmak, öğrenmek, kendimizin ve ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmek için geliyoruz. Derslerinizi çalışarak, evde tekrarlarını yaparak, kitap okuyarak kendinizi geliştirmelisiniz. Okullarımızda ilimi ve bilimi öğrenmemizin yanı sıra davranış kurallarını da öğreniyoruz. Sevgiyi, saygıyı, selamlaşmayı ve birbirimize karşı iyi davranmayı öğreniyoruz. Kıymetli çocuklar evde annenizi - babanızı üzmeden dediklerini yapmalıyız. Onlar bizim her daim iyiliğimizi isterler bu sebeple onlara layık birer birey olmalıyız.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ EN İYİ ŞEKİLDE KORUNUYOR

Anne ve babalara da seslene  Kaymakam Mustafa Güler, “Değerli anne ve babalar sizlerde emin olun çocuklarınız öğretmenlerimizin emin ellerinde. Onları en iyi şekilde koruyup kollayacak ve eğitimlerini en iyi şekilde verecekler. Sizlerin, bizlerin, öğretmenlerimizin ortak gayesi çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak. Sizler evde çocuklarınızın derslerini çalışması için uygun ortamları hazırlayın bizlerde öğretmenlerimizle birlikte çocukların en iyi şekilde eğitim alması için elimizden geleni yapacağız. Hepinize selam ve saygılarımı sunuyor hayırlı günler diliyorum.” Dedi.

İstiklal Marşının okunması ve Türk bayrağının göndere çekilmesi sonrasında öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Güler çalışmalarında kolaylıklar diledi.


3-034.jpeg4-031.jpeg2-058.jpeg

Kaynak: Çocuklarınız emin ellerde

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku