EĞİTİM:
Gölcük'te ASKIDA KİTAP ; KIRTASİYE; KIYAFET

Gölcük’ün 39 yıllık markasıDerya Okul Dünyası ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla her yıl düzenlendiği ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği "Askıda Kitap-Kırtasiye" kampanyasını bu yılda başlattı. Kampanya ile ilgili bilgi veren Derya Okul Dünyası Genel Müdürü Savaş Toprak,“Geçmiş yıllarda asıda ekmek kampanyalarından esinlenerek düzenlediğimiz “Askıda Kitap&Kırtasiye& Okul Kıyafeti” kampanyamız büyük ses getirmişti. Birçok aileyi böylelikle sevindirmeyi başardık ve eksiklerini giderdik” dedi.

YARDIM SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Bu sene de ilginin büyük olmasını beklediğini dile getiren Toprak kampanya hakkında daayrıntılı bilgi verdi:  “Derya Okul Dünyası Mağazamızın önüne askılı bir stant koyduk.  İnsanlar yardım için aldıkları çeşitli kitap ve kırtasiye ürünlerini buraya torba içinde asıp, bırakıyor. İhtiyaç sahipleri ise gelip buradan alıyor. Biz kesinlikle müdahale etmiyoruz. Aksine bu yardımı yapan insanlara destek olup, hem indirim uyguluyoruz, hem de bizde firma olarak ürün ekliyoruz. Okul üniforması konusunda da bize şu kadar çocuk giydirmek istiyorum diye bilgi veriyorlar. Biz de muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerini buluyoruz ve çocukların okuluna göre kıyafetlerini teslim ediyoruz” dedi.

“DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUM”

Toprak son olarakta, “Devletimiz çoğu konuda destek oluyor. Biliyorsunuz okul kitapları uzun bir süredir ücretsiz dağıtılıyor. Kitapların dışında kırtasiye malzemeleri de öğrenciler için vazgeçilemez. Herkesin bu malzemeleri alamadığını düşünerek bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. Destek verenler için de Allah razı olsun diyorum” diyerek sözlerini noktaladı.Derya Okul Dünyası Adres: Merkez Mahallesi, Turgut Sayın Caddesi, No:11 Gölcük – Bilgi için Tel: 0 533 316 52 90

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku