EĞİTİM:
Gençler, İZGİM Etüt Merkezi'nde sınavlara hazırlanabilecek

İzmit Belediyesi tarafından üretici kadınları desteklemek ve ekonomik hayata katılımını arttırmak amacıyla faaliyete açılan İzmit Kadın Girişimciler Merkezi, çocuklar ve gençlere yönelik hizmetler de verecek. Ortaokul ve lise öğrencileri, Etüt Merkezi ile sessiz bir ortamda ders çalışabilecek ve sınavlarına hazırlanabilecek. 

ATÖLYE ÇALIŞMALARI DA YAPILACAK

Eğitim ve öğretime desteklerine devam eden ve geleceğimiz olan gençlerin eğitimine katkı sunmak isteyen İzmit Belediyesi, geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı İZGİM’de öğrencilerin ders çalışabileceği uygun ortamı hazırladı. Ücretsiz internet hizmetinin verileceği İZGİM Etüt Merkezi’nde evinde ders çalışmak için uygun ortamı bulunmayan veya interneti olmayan ortaokul ve lise öğrencileri derslerine çalışabilecek. 15 kişi kapasiteli Etüt Merkezi’nde öğrencilerle farklı atölye çalışmaları da yapılacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku