DİLOVASI:
Eski Vekil Benli'den Başkan Şayir'e Ziyaret

25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyarette bulundular.

BAŞKANIMIZ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPACAKTIR

Başkan Şayir’eyeni görevinde başarı dileklerini ileten25. ve 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın; “BaşkanımızBaşkanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır.Önümüzdeki 5 yıl içerisinde gönül belediyeciliğini en mükemmel şekilde tesis edecektir. Yapacağı hizmet ve çalışmalarda kendisine muvaffakiyetler diliyorum.”temennisinde bulundu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Milletvekillerimizin desteğiyle vatandaşlarımıza hak ettiği en güzel hizmetleri sağlayacaklarını ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Sayın 25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekilimizin ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan milletvekillerimize şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Milletimizin bize vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun son derece farkındayız. Kıymetli Dilovalı hemşerilerimize hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için var gücümüzle Hükümet, Büyükşehir ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışacağız.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku