DİLOVASI:
Dilovası'nda komisyonlar belirlendi

Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başlayan toplantı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yaklaşık 10 yıldır Dilovası’nda durmayan Ada Treni, yaptığımız çalışma sonrası yeniden ilçemizde durarak, halkımıza hizmete başladı.

Bu vesile ile Dilovası Halkı’nın Sakarya ve İstanbul’a ulaşımı konusunda büyük bir kolaylık sağladık. Kapalı Semt Pazarı ve Katlı Otoparkı’nın ihalesi yapıldı. İtiraz süresinin ardından inşallah ilk kazmayı birkaç ay sonra hep birlikte vurmuş olacağız.

Yine Diliskelesi Mahallemiz’de başladığımız Diliskelesi Halı Saha ve Spor Tesisimizin açılışını 12 Nisan’da yapacağız. Diliskelesi Mahallemizde yeni ışıklandırma çalışmaları ile birlikte yeni düzenlemeler ve bisiklet yolları yapıyoruz. Çalışmalarımızda bakanlıklarımız ve bölge milletvekillerimiz bize önemli katkılar sunuyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

KÖMÜRCÜLER OSB KALKIYOR!

Kömürcülere çeşitli alternatifler sunuldu. Alternatiflerden birini değerlendirecekler ve bu iş nihayete erecek. Söz verdiğimiz gibi Kömürcüler OSB’nin kaldırılması ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor” dedi.

BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ

Başkan Şayir’in gündeme dair konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin birinci maddesinde yer alan 2020 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Denetim Komisyonu okundu. Meclisin üçüncü ve dördüncü maddesinde yer alan Başkan Vekillerinin seçiminde yapılan oylama da meclis 1. Başkanvekilliğine Burhan Turgut, Meclis 2. Başkanvekilliğine Celal Çelik, Asil Katip Üyeliklere ise Celal Çelik, Abdurrahman Tuza, Yedek Katip Üyeliklerine de Oğuzhan Artut ve Mehmet Emin Aktaş seçildi.

ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Gizli oy açık tasnif ile yapılan oylamada Belediye Encümen Üyeliklerine; Oğuzhan Artut ve Mehmet Emin Aktaş, Bayındırlık ve İmar Komisyonuna; Burhan Turgut, Abdurrahman Tuza ve Zeki Karataş, Plan Bütçe Komisyonuna; Mehmet Emin Aktaş, Celal Çelik ve İnci Aydemir, Hukuk, Dilekçe ve Tetkik Komisyonuna; Oğuzhan Artut, Adem Çarıkçı ve Salih Adıgüzel seçildi.

SPOR TESİSİNE ‘EMRE TOPRAK’ ADI VERİLDİ

Gündemin son maddesinde; 12 Nisan da açılışı yapılacak olan Diliskelesi Spor Kompleksi ve Halı Saha Tesisi’nin adının verilmesi hususunda Diliskelesi Spor’a büyük katkıları olan ve Dilovası’nın sevilen isimlerinden geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Emre Toprak adının verilmesi maddesi meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku