DİLOVASI:
Dilovası'nda İlhan Yıldırım dönemi

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın bugün gerçekleşen 5. olağan ilçe kongresinde İlhan Yıldırım ilçe başkanı seçildi. Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası İlçe Başkan adayı İlhan Yıldırım, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırva Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli Eski il başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediyesi eski başkanı Ali Toltar, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Kongrenin Divan başkanlığını Halit Çokan yaptı ve divan üyeleri; Ahmet Sönmez, Mahmut Kocabay, Ören Oğuz ve Asuman Akaray isimlerinden oluştu

‘’HATIRLAYACAĞIMIZ ŞEY DOSTLARIMIZIN SESSİZLİĞİ OLACAK’’

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştirerek, “Kongremiz hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çok da konuşacak bir şey yok. Aliye İzzetbegoviç’in bir sözü var ya ‘’Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey düşmanlarımızın ne söylediği değil dostlarımızın sessizliği olacaktır.’’ Bu teşkilatta her girdiğimiz seçimde yüzümüzün akıyla çıktım. Bu teşkilatların yüzünü yere eğdirmedim. Makamlar gelip geçici. Hiçbir zaman helal haramı gözettim. Bundan sonra da dikkat edeceğiz. Hakkımı helal ettim. Bu davada durmak yok yola devam diyoruz. Görevi İlhan Yıldırım’dan almıştım yine İlhan Yıldırım’a veriyorum bu görevi” dedi.

‘’BU DAVA İNANMIŞLARIN DAVASIDIR’’

Akbulut’un ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir konuşma yaparak, “Bu dava inanmışların davasıdır. Biz bu davada hakka hizmeti, halka hizmet olarak gördük. Yola çıktığımız ilk günden bu yana bu düsturla hareket ettik. Ülkemizin bekası için, en stratejik olaylara karşı koyan bir liderin dava arkadaşlarıyız. Bu davaya ihanet etmeye çalışanlara prim vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Önceki dönem ilçe başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu davaya inananların neler yapacağını hesaba katmadı kimse ve bu davayı bu bayrağı en ileriye taşımaya devam edeceğiz. Çok kısa sürede birçok projeyi hayata geçireceğiz. Bundan sonra biz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Nifak tohumu ekmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. Allah’ın izniyle beraber başardık, başarmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘’BU DAVANIN BAYRAĞI YERE DÜŞMEYECEK’’

Hamza Şayir’in ardından konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Dilovası’nda toplam 32 projeyi hayata geçirdik. Diliskelesi’ndeki sahil düzenlemesini devam ediyor. Kömürcülerden tüm Dilovası rahatsız. Eli kulağında Çevre ve Sanayi bakanı ile bir toplantı daha yağacağız. Çözüm sürecine yaklaştık. Her geçen gün daha güzel hizmetler yapılacak. Bu hizmetlerin arkasında güçlü lider ve güçlü teşkilatlar var. Bu davanın bayrağı yere düşmeyecek” dedi.

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAKLAR”

Şeker, “Bugün halef, selef bir kongre yapıyoruz. İnşallah yeni seçilecek olan ekiple önümüzdeki süreç içerisinde güzel hizmetler yapılacaktır. Bu güne kadar görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve hükümet aynı olursa hizmetler daha fazla olur dedik ki bunun da en iyi örneğini Dilovası’nda görüyoruz. Kömürcüler meselesinin kuruluşu yanlıştı ve o problemin çözülmesi lazım. Bunu da Dilovası Belediyesi’nin tek başına yapması mümkün değil. Hükümetin de devreye girmesiyle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu konuyla birebir ilgileniyor. İlçe teşkilatımız güçlü olursa, bu belediyeye ve Ankara’ya da yansıyacaktır. Teşkilatlarımızla güç birliği yaparak 2023’e giden yolda daha fazla hizmet yapacağız. İlhan arkadaşımızın güzel hizmetler yapacağına eminim. Seçilecek olan yeni yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“MEMLEKET İÇİN NE GEREKİYORSA”

Ellibeş, “Cennet vatanımızın gelişmesini istemeyen mihraklar boş durmuyor. Doğu Akdeniz’de haklı bir mücadele veriyoruz. Var olan sorunların çözümü noktasında diyalog çağrısında bulunuyoruz. Yunanistan üzerinden bizi tehdit etmeye çalışıyorlar. Yunanistan’daki bir paçavra attığı manşetle anlayışlarını ortaya koyuyor. Hedeflerine Recep Tayyip Erdoğan var. Fitne, fesat fücuru aramıza sokmayacağız. Bu süreçte kardeşlik ruhunu yaşatmamız gerek. Her zaman iri ve diri olmalıyız. Nefis mücadelesi yapmayı bıraktık. Sen, ben yok, biz varız, millet var. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yürüdüğümüz bir yol var. Osman Başkanımız vefakar bir anlayış içerisinde görevini layıkıyla yaptı. Hakkını bize helal etsin, bizden yana ne varsa helal olsun. Durmak yok yola devam. İlhan Başkanımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Memleket için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından İlhan Yıldırım, hizmetlerinden ötürü Osman Akbulut’a çiçek takdiminde bulundu.

İLHAN YILDIRIM’IN YENİ İLÇE YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

İlhan Yıldırım, Av.Fevzi Karadaş, Abdulvahap Yılmaz, Burçin Taşdemir, Büşra Güçlü, Celil Baş, Cemil Daşdemir, Emirhan Topçu, Emre Sarıca, Fatih Meral, Fazil Korkmaz, Halis Adıgüzel, Kadir Teke, Mahmut Kocabay, Nuri Toltar, Özkan Uğur, Ramazan Esmeray, Saim Diker, Suat Işık, Veysi Akyol.

YEDEK ÜYELER

Yunus Elden, Murat Güldal, Ünsal Polat, Habip Çilek, Çınar Derin, Ahmet Sarıboğa, Kerem Mutlu, Nihat Kaya, Ahmet Ömür, Erkan Koca, Şerif Parlak, Ahmet Alğaç, M.Şerif Bozkurt, Cemalettin Soydaş, Mehmet Nuri Ablak, Arzu Erdem, Muhammet İnci, Nusret Telli, Zeki Gündüz, Müttalip Yılmaz

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku