DİLOVASI:
Dilovası Şehit Nihat Karataş stadı yenileniyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’, Ankara ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonrası Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nın yenilenmesi için çalışmanın başlatılacağı sözünü almıştı.

YENİ YÜZÜYLE SPORCULARLA BULUŞACAK

Başkan Şayir’in sözünü aldığı stadın yenileme çalışmaları önceki gün start aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dilovası Belediyesi’nin ortaklaşa başlattığı yenilenme çalışmaları sonrası Şehit Nihat Karadaş stadı modern ve yeni yüzüyle binlerce Dilovalı gence hizmet verecek.

EMEK VERİNCE OLUYOR

Göreve geldiği günden bu yana spor yatırımlarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Emek verince oluyor,

Dilovası Yükseliyor. Gençlerimizin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi içinde yeni tesislerimizi hayata geçirirken eskiyen veya bozulan tesislerimizin de bakım ve onarımlarını yaparak halkımızın hizmetine açıyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Spor ile Yükselen Şehir Dilovası vizyonumuz ile çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek”dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku