DİLOVASI:
Dilovası Ağrılılar Kaymakam Kubilay'ı ağırladı

Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimini Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hadi Çiftçi’yi ağırladı. Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette Başkan Bozkurt, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Kubilay’a, Balay ve Babaoğlu’na teşekkür ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Kubilay ise ziyarette yaptığı açıklama da Başkan Bozkurt ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek “Gönüllülük esasına dayalı yapılan dernekçiliğin zor ve meşakkatli bir görev olduğunu biliyorum. Görev yaptığımı tüm bölgelerde özellikle hemşeri derneklerimizle kurduğumuz diyalog ile güzel çalışmalara imza attık. Dilovası’nda da aynı şekilde yöre derneklerimizle ortak projelere imza atmak istiyorum. İnşallah ilerleyen süreçte güzel fikirlerle ve projelerle birlikte hareket edeceğimize inanıyorum.  Geldiğim günden bu yana Dilovası Ağrılılar Derneği olarak özellikle yaptığınız sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. İlçemizin gelişimine katkı sunmanız ve hemşerilerinize olan desteğinizi de takip ediyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel işlere imza atacaksınız” diyerek başarılar diledi. Ziyaret daha sonra sohbet ortamında fikir alışverişi yapılarak sonlandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku