DİLOVASI:
Başkan Şayir'den Meclis Üyelerine Çağrı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Haziran ayı Meclis toplantısı sonrası meclis üyeleriyle bir araya gelerek ilçede çevrenizde bulunan gelir düzeyi düşük dar gelirli aileleri tespit edip Belediye Beyaz Masa servisine bildirmeleri için çağrıda bulundu.

ULAŞAMAYACAĞIMIZ DAR GELİRLİ AİLE KALMAYACAK

Dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olacaklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Değerli meclis üyelerimiz ile meclis toplantımızdan sonra bir araya geldik. Dar gelirli vatandaşlarımıza ulaşmak için kendilerinden destek istedim. Bu şekilde belediye olarak ulaşamadığımız gelir düzeyi düşük vatandaşlarımıza ulaşmış olacağız. Ramazan ayında Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve meclis üyelerimiz ile birlikte koordineli çalışarak ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelere ulaşmaya çalıştık. Katılımcı çalışma ile yaptığımız işlerde verim almış olduk.  Meclis Üyelerimizin katkılarıyla ulaşamadığımız dar gelirli aile kalmayacaktır.” dedi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku