DARICA:
HAZAL, Güzelleşmek isteyenleri bekliyor

   

Sahipliğini Hazal Araz’ın yaptığı ve danışanlarına en sağlıklı hizmeti verebilmek adına Darıca’ya çok önemli güzellik hizmeti verecek olan HAZAL Güzellik salonu 22 Ekim Cumartesi günü hizmete açılıyor.

AÇILIŞ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00’TE

Yaklaşık 8 yıldır hizmet veren firma yenilenen yüzüyle alanında yaklaşık 10 yıldır sektörde uzman ekiple bu yola devam edecek.

UZMAN PERSONEL İLE FARK YARATACAK

Darıca Kazım Karabekir mahallesi istasyon caddesi Dergah Sokak NO:1 Kat:’ te 22 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da açılış yapılacak olan Hazal Güzellik Salonu, Güzellik ten Haz Al sloganıyla Hazal Araz öncülüğüyle modern cihazlar ve güler yüzü ile ekibiyle Darıca da kısa sürede fark yaratacak

GÜLER YÜZLÜ HİZMET

 Lazer Epilasyon istenmeyen tüy problemleri başta olmak üzere epilasyon, kalıcı makyaj, cilt bakımı, bölgesel incelme, dövme silme, mezoterapi, leke bakımı, akne bakımı gibi dikkat çekici hizmetler verecek Hazal Güzellik Salonunda alanında uzman Estetisyenler güler yüzleri ile hizmet verecekler.

HAZAL ARAZ: UYGULAMALAR İŞİNİN UZMANI PERSONEL TARAFINDAN YAPILMALI

Son derece iddialı bir şekilde sektöre giriş yapacak olan firma sahibi Hazal Araz açılış öncesi yaptığı açıklamada “ işinin ehli insanlar bu sektörde olmalı, Bizim işimiz cilt bakımı,  Doğru ellerde işlemler yapılmalı Kadınların  yanı sıra erkeklerde epilasyon olmak üzere tüm işlemlerimize büyük ilgi gösteriyor uygulamalar  işinin uzmanı kişiler tarafından yapılmalı bizde son derece geniş ferah iş yerimizde işinin uzmanı personel ile bölgeye hizmet vermeye geliyoruz” diye konuştu.

  HAZAL GÜZELLİK SALONU BAY VE BAYANLARIN TERCİHİ OLACAK

Şıklığı ve modern ortamı ile dikkat çeken Hazal Güzellik Salonu bay ve bayanların kısa sürede uğrak yeri haline gelmiş durumda,  Bay ve bayanların tercihi Hazal Güzellik Salonu güler yüzlü personelleri sonuç odaklı hizmet veren merkez sağlık ve güzelliğin adresi olarak darıca da öne çıkıyor..

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku