DARICA:
Darıca'da Selden Sonra Temizlik Çalışması

Darıca’da meydana gelen doğal afet ve sel felaketi sonrası yaraların sarılmasına devam ediliyor. Darıca Belediyesi ve AFAD, sel felaketinin ardından hemen kriz masası kurarken hasar tespit çalışmalarına da başlanmıştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da selden zarar gören noktaları ziyaret ederek çalışmaları bizzat yerinde takip etmişti.

SEL SONRASI TEMİZLİK YAPILIYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ekipler sel sonrası meydana gelen mağduriyetleri gidermek için de seferber oldular. İlgili birimler sahada tamir, bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de selden dolayı çamur olan noktaları yıkayıp temizliyor. Ana cadde ve sokakların yanı sıra bina çevrelerinde de aynı şekilde büyük bir titizlikle temizlik çalışmaları devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yaptığı açıklamada yaraları hep birlikte saracaklarını ifade ederek mağduriyetleri en aza indirmek için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku