DARICA:
Darıca İYİ Partiye büyük katılım

Cuma günü saat 17.00’den itibaren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Erzurum milletvekili Naci Cinisli, Kocaeli İl başkanı Şanbaz Yıldız ile birlikte çok sayıda ilçe başkanı ve partilinin de katılacağı “ÇAT KAPI” programında Darıca’nın 14 mahallesindeki Esnaf ve konutlar ziyaret edilecek.

19.00-21.00 ARASI KATILIM PROGRAMI

ÇAT KAPI Programının tamamlanması ile birlikte Darıca Sahil’de bulunan Balıkçı’nın üzerindeki Sahil Konferans salonunda  başka partilerden istifa ederek İYİ Partiye katılanların üyelik rozetleri takılacak.

GÜVEN ALTAY ÜYE KATILIM TÖRENİNE DAVET ETTİ

ÇAT KAPI ve Üye katılım programı ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Darıca ilçe başkanı Güven Altay” İYİ Parti Darıca İlçe başkanlığımızın  “İYİ’lik Darıca’nın Özünde Var” sloganıyla düzenlemiş olduğu , Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan,  Erzurum Milletvekilimiz Sayın Naci Cinisli ve  Kocaeli İl Başkanımız Sayın Şanbaz Yıldız’ın teşrif edeceği Saat 17.00’den itibaren başlayacak ÇAT KAPI ziyaretlerimize ve 19.00-21.00 saatleri arasında Darıca balıkçısı üzerindeki  Sahil konferans salonunda düzenleyeceğimiz Üye katılım programımıza tüm İYİ’leri bekliyoruz” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku