DARICA:
Darıca'da Üstyapı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, Darıca ilçesinde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt, asfalt yama ile parke ve bordür çalışmaları gerçekleştiriyor.

SAĞLIKLI ALTYAPI YAPILIYOR
Darıca ilçesinin sağlıklı altyapıya kavuşması için 2020 yılında başlanılan proje kapsamında içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı çalışmaları yapılıyor. Yüklenici firma tarafından İlçeye bağlı Nenehatun, Pirireis, Osmangazi, Fevzi Çakmak, Emek, Kazım Karabekir,  Bayramoğlu ve Cami mahallelerinde gerçekleştirilen altyapı yenileme ve yeni yağmursuyu hattı çalışmalarının önemli kısmı tamamlandı.

BİRÇOK EKİP İLE ÇALIŞMA
KBB İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelere bağlı cadde ve sokaklarda asfalt serimi, asfalt yama ile parke ve bordür çalışmaları yapıyor. İki ayrı yüklenici firmanın birçok ekip ile yaptığı imalat çalışmaları, Bayramoğlu, Kazım Karabekir, Nenehatun, Fevzi  Çakmak ve Cami mahallelerine bağlı cadde ve ara sokaklarında program çerçevesinde sürüyor.

TAMAMLANAN CADDELERE ÇEHRE
Şimdiye kadar ilçenin 8 mahallesinde yapılan üstyapı çalışmalarında yaklaşık 15 bin ton asfalt, 23 bin m2 parke ve bordür çalışması gerçekleştirildi. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanması ile birlikte cadde ve sokakların çehresi değişirken yaşam kalitesi de arttı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku