DARICA:
Darıca'da Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’nci yılı Darıca’da büyük bir coşkuyla kutlandı. İlk olarak Darıca Kaymakamlığı’nda kabul töreni gerçekleşirken Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, protokolün ve vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Ardından Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, üstü açık moral otobüsüne binerek şehir turu attı ve Darıca Şehir Stadı’nda gerçekleşen resmi törene katıldılar. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına üstü açık otobüsle vatandaşları selamlayarak gelen Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, bayram coşkusunu Darıclaılarla birlikte paylaştılar. Darıcalılar da ellerinde Türk bayraklarıyla evlerin balkonlarından coşkuya eşlik etti.

STADYUMDA COŞKULU TÖREN

Şehir turunun ardından Darıca Stadyumu’nda resmi tören gerçekleşti. Törene Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan ile birlikte siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenlerde Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparken Cumhuriyet’in sonsuza kadar yaşaması için birlik beraberlik mesajları verdi.

DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

Kutlamalarda Darıca Belediyesi folklor ekibi halkoyunları gösterisi yaparken yine Darıca Belediyesi tekvando takımı da kısa bir gösteri sundu. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken öğrenciler tarafından statta dev Türk bayrağı açıldı. Darıcalılara oldukça duygusal anlar yaşatan kutlama töreni resmi geçit töreni ile sona ererken Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dereceye giren öğrencilere hediye vererek başarılar dilediler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku