DARICA:
Darıca Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!

Darıca Belediyesi son günlerde evleri dolaşarak belediyeden geldik diye kendilerini tanıtan ve bağış topluyoruz diyerek para talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı ve dikkatli olunmasını istedi.

Darıca Belediyesi, yaptığı açıklamada son günlerde evleri dolaşarak belediye adına para toplanıldığı yönünde şikayetler geldiğini ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak vatandaşlardan hiçbir şekilde para talebinde bulunmamaktayız. Belediyeden geldiğini iddia ederek para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve bu tür kişileri hemen güvenlik güçlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Bu tür ve benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını tavsiye ederiz” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Darıca bayrama hazır
Kurban Bayramı için kapsamlı bir çalışma içerisine giren Darıca Belediyesi, ilçenin dört bir yanında...

Haberi Oku