DARICA:
Darıca Atatürk Caddesi'nde hummalı üstyapı çalışması

Kent genelindeki pek çok noktada yol yapım ve onarım çalışması gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yol konforunu arttırarak vatandaşların memnuniyetini sağlıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, altyapı çalışması nedeniyle bozulmaların meydana geldiği Darıca Atatürk Caddesi’nde yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

 

2 BİN 200 METREYE 11 BİN TON ASFALT SERİLECEK

İş dahilinde Büyükşehir ekipleri şuan Atatürk Caddesinde kazı çalışması gerçekleştiriyor. 4 bin 600 metreküp kazının yapılacağı yola toplamda 11 bin ton asfalt serimi yapılacak. Ekipler üstyapı çalışmasını Aşıroğlu ve Battalgazi Caddeleri arasındaki 2 bin 200 metre arasında yapıyor. İlçede önemli bir güzergâhta vatandaşlara hizmet veren caddedeki çalışmalar, şerit çizgilerinin çizilmesi ile tamamlanacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku