ÇAYIROVA:
Kitap Kahve'ye ziyaretçi akını

Haftanın 7 günü aktif olan Kitap Kahve açılışından bugüne 3040 kişiye ev sahipliği yaptı. 25 bin kitap kapasiteli modern kütüphanede şu ana kadar 1061 kitap ödünç verildi.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK
Bir kütüphaneden daha fazlası olan Kitap Kahve haftanın 7 günü kitapseverlere kapılarını açıyor. Birçok bölümü ve farklı etkinlik alanlarıyla kentin yeni yaşam merkezlerinden biri haline gelen Kitap Kahve, hafta içi ve cumartesi günleri saat 08.30-22.00 ve pazar günü ise 13.00-22.00 arasında hizmet veriyor.

MODERN KÜTÜPHANE
Raflarında 25bin kitap yer alan Kitap Kahve sadece kütüphane hizmeti vermiyor. Farklı konsepti, eğitim sınıfları ve çocuk alanları ile ziyaretçilerine çeşitli imkânlar sağlayan Kitap Kahve’de, eğitimci ve yazarlar ağırlanarak etkinlik ve seminerler yapılıyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku