ÇAYIROVA:
İlhami Bayrak'ın, KIZILAY paylaşımı twitterde çok ses getirdi

Bayrak: Çayırova Belediyesi’nde kurulan organize bir yapı Kızılay’ı yağmalıyor

Geçtiğimiz günlerde internet üzerinden yayın hayatını sürdüren Batı yakası Tv’ye konuk olan Çayırova İYİ Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak önemli bir iddiayı kamuoyuyla paylaştı.

Konuk olduğu programda iddiaların yer aldığı bölümü Twitter hesabında paylaşan Çayırova İYİ Parti ilçe başkanı İlhami BayraK’ın paylaşımı rekor sayıda izlendi.

Bahse konu olan paylaşımın içeriğinde Çayırova İYİ Parti İlçe Başkanı İlhamı Bayrak, Çayırova Belediyesi’nde kurulan organize bir yapının “Kızılay’ı nasıl yağmalıyorlar bakın ve görün” diyerek çeşitli belgeler gösterdi.”

Çayırova Belediyesi’nde görev yapan bazı personellerin isimlerini de paylaştığı program Çayırova İYİ Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ın Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile bölge kamuoyunda geniş yankı buldu.

Yaklaşık 200 bin kişinin izlediği paylaşımın ilerleyen günlerde daha çok ses getireceğine benziyor.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Belgeleri ile anlatıyorum memleketimizin güzide kuruluşu #kızılay bakın nasıl yağmalanmış! Memleketini seven beri gelsin.

https://twitter.com/ilhamibayrak41/status/1661804700323250186?s=46&t=46F45eSAnAoUkEwUNq5H5Q

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku