ÇAYIROVA:
Çiftçi: 'Kapım gençlere her daim açık olacak!'

Gençlik Haftası etkinlikleri programı kapmasında Çayırova Kaymakamlığı’nın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Gençliğin Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu konferans gerçekleşti. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’in hazır bulunduğu konferansa Dr. Faruk Öndağ konuşmacı olarak katıldı. Konferans öncesi Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bir selamlama konuşması yaparak öğrencilere önemli nasihatlerde bulundu.

KAPIMIZ SİZLERE AÇIK OLACAK

Gençlerin her zaman yanlarında olacağını, her türlü sorunlarında kendilerine rahatlıkla ulaşabileceğini ifade eden Başkan Çiftçi, öğrencilere cep telefonu numarasını verdi. Gençliğin geleceğe dair hedefleri olduğunu belirten Başkan Çiftçi,” Gençlerimizin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için çok güzel hedefleri var. Bu hedeflerin gerçekleşmesi noktasında sizlere her zaman kapımız açık olacak. Sizleri çok seviyorum. Hepinizin duygularını çok iyi biliyorum. Sizleri çok iyi anlıyorum. Azmederseniz başarırsınız. Sınav için önünüzde bir ay var. ”diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku